Pored osnovne delatnosti rentiranja scenske rasvete i ozvučenja, bavimo se i zastupanjem tri evropske kompanije - proizvođača audio komponenti i opreme. Svi proizvodi iz njihovih kataloga se mogu naručiti direktno kod nas. Mi, kao zastupnici obezbeđujemo isporuku naručene robe, obezbeđujemo garanciju i servis u garantnom roku.

Takođe, imamo veoma dobru saradnju sa dve velike trgovačke firme iz Nemačke. Ako ste zainteresovani za robu iz njihovog kataloga možemo vam pomoći kroz konsultacije i savete ili posredovati u nabavci.

VAŽEĆI CENOVNIK

CAMCO

CAMCO se bavi, imeđu ostalog, razvojem, proizvodnjom i prodajom vrhunskih audio pojačivača velike snage. Iz godine u godinu su sve prisutniji na globalnom profesionalnom audio tržištu. CAMCO je predstavljen u više od 60 država širom sveta.

Kompanija CAMCO je smeštena u gradu Wenden, u Nemačkoj.

DETALJNIJE


SEEBURG acoustic line

SEEBURG acoustic line je osnovao 1985 Winfried Seeburg. Fokusirani su na konstruisanje, izradu i prodaju profesionalnih zvučničkih sistema, kako mobilnih tako i permanentno instaliranih...

Sedište kompanije SEEBURG acoustic line je u gradu Senden, u Nemačkoj.

DETALJNIJE


SICA loudspeakers

SICA je 1979. osnovala grupa mladih zaljubljenika u muziku i Hi-Fi. Vremenom je SICA od manufakture prerasla u modernu, fleksibilnu i dinamičnu kompaniju. SICA zvučnici se mogu naći širom sveta kao sastavni deo velikih profesionalnih ozvučenja, bioskopskih razglasa, Hi-Fi sistema, muzičkih instrumenata...

SICA predstavništva su u preko 40 država dok je kompanija situirana u mestu Trecastelli / Ancona, u Italiji.

DETALJNIJE


Uspešno sarađujemo i sa:

THOMANN

"Mi smo najveći evropski prodavac muzičkih intrumenata, studijske opreme, ozvučenja i scenske rasvete. Musikhaus Thomann ima preko 8.700.000 kupaca iz Evrope. Ovde u Treppendorfu je trenutno zaposleno oko 1.320 ljudi koji brinu o našim direktnim kupcima ili onim kupcima koji robu naručuju poštom. Naš moto je: Prodajemo najbolje prooizvode po najboljim cenama!"

Hans Thomann, vlasnik

DETALJNIJE


WEICHHART

Weichhart GmbH je 1972. osnovao Janez "Miso" Pocivalsek, pasionirani elektroničar, koji je izrađivao pojačala, svetlosne efekte i ostale potrebne komponente za narastajući show business i svet zabave. U početku su snabdevali barove, diskoteke, noćne klubove iz Minhena i okoline. Današnje mušterije su pozorišta, koncertne dvorane, rental kompanije... i svi ostali kojima je potrebna rasveta i ozvučenje renomiranih svetskih proizvođača. Sadašnje mušterije su iz Nemačke, okolnih evropskih zemalja, iz država bivšeg istočnog bloka kao i iz ostatka sveta.

DETALJNIJE